Covid-19

Med anledning av Covid-19 har vi tillfälligt pausat eller gjort om de samlingar där vi samlar mycket människor eller som berör de människor som utgör någon riskgrupp. Vi har dock inte stängt ner vår verksamhet som kyrka. Vi lägger kontinuerligt ut innehåll på youtube, instagram och facebook. Där har du möjlighet att se vad som händer och fortsätta delta, men på säker distans.

Här kan du följa oss:

YouTube

Instagram

Facebook

Det finns också aktuell information att läsa om du skrollar ner en bit på startsidan.

 

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med att handla, eller vill du bara ha någon att prata med? Nu under spridningen av covid-19 finns vi som församling för dig och hjälper dig med vad du behöver. Kontakta oss gärna via info@sollentunapingst.se, via telefon eller sociala medier så hjälper vi dig. Här hittar du telefonnummer till våra anställda.

 

Vill du hjälpa någon i behov?

Vill du vara med och hjälpa till där det behövs? Vi har pratat med kommunen om att eventuellt hjälpa till och bidra på olika sätt tillsammans med dem. Vi vill skapa en resursbank av volontärer så att vi är beredda att hjälpa många när behov dyker upp. Att hjälpa till skulle kunna innebära att köra ut mat till människor som behöver det, hjälpa till och handla åt folk som är i riskgrupper eller att ringa telefonsamtal till människor.

Känns det här som något du skulle vilja vara med och göra om behov skulle uppstå?
Skicka iväg ett mail till Tine Christiansson – tine@sollentunapingst.se