Matt 19:14 Je­sus sa­de: ”Låt bar­nen va­ra, och hind­ra dem in­te från att kom­ma hit till mig! Him­mel­ri­ket tillhör såda­na som de.”

BARN

Här nedan kan du hitta information om våra olika barnsamlingar. Vi har något för alla barn mellan 3-12 år.

Alla våra samlingar under veckan är öppna för de barn som vill kika in i sin respektive åldersgrupp. Klasskompisar och andra vänner är alltid välkomna!

Vill du veta mer om våra barnaktiviteter är du välkommen att kontakta vår barnkordinator Rebecca Kåhre på rebecca@sollentunapingst.se.

Sommarläger 7-10 augusti

Den 7-10 augusti är det dags för sommarläger för alla barn som till hösten börjar åk 2-6 på Sjöhamra gård utanför Åkersberga. Hoppas att just du vill följa med!

Det blir dagar fyllda med lek och aktiviteter, sol och bad, samlingar, god mat, musik, Jesus, en massa kompisar och härliga minnen!

Lägret startar kl 12.00 på onsdagen och avslutas kl 11.00 på lördagen. Hämtning och lämning sker på lägergården (Sjöhamra gård). Hör av dig till Rebecca om du har svårt med transport.

Kostnaden för lägret är 800 kr och betalas på plats vid ankomst via Swish.

Vi önskar att alla barn kan få åka på läger. Är avgiften ett hinder för detta, vill vi hjälpa till!

Hör av dig till Rebecca på 070 197 47 11 eller rebecca@sollentunapingst.se om du behöver hjälp från kyrkan med att betala avgiften.

Packlista och mer info kommer på mail när lägret börjar närma sig.

Anmälan stänger 7 juni, men anmäl dig gärna så tidigt som möjligt för att garantera en plats.

Välkomna att följa med!

//Rebecca (barnkoordinator Sollentuna Pingstkyrka)

070 197 47 11

rebecca@sollentunapingst.se

SJUNG I SOLLENTUNA KIDS

Välkommen till Sjung i Sollentuna Kids – En barnkör med fokus på sångglädje och gemenskap! I Sjung i Sollentuna Kids kommer du att få lära dig många nya sånger, vissa nyskrivna och vissa lite äldre. Vi kommer också att jobba med enkla koreografier och danser till några av låtarna. Framförallt kommer vi att ha roligt tillsammans!

Vi tror att musiken har en unik möjlighet att skapa gemenskap och glädje oavsett ålder!
Körledare är Hanna Ekstedt, Maria Hjelmåker mfl.

När? Tisdagar kl 17.00-18.00.

För vem? Alla barn som vill sjunga i åldrarna 9-12.

Obs! Redan från kl 15.30 öppnar vi upp med After School i entervåningen.
Mellis, lek och möjlighet till plugg.

Körens verksamhet sker i samarbete med studieförbundet Bilda.
(Läs mer på bilda.nu)

Startdatum: 23 januari 2024

Barnkyrkan

På söndagar kl 11.00, under gudstjänsten, finns Barnkyrkan för alla barn mellan 3-12 år. Ett tillfälle för barnen att ha sin egen samling samtidigt som gudstjänsten pågår en trappa upp. Välkommen!

Fredax

Häng med oss på fredagarna! Fredax är samlingar för barn i årskurs 1-6 med terminsstart 19 januari. 
Lågstadiet ses två fredagar i månaden kl 17-18 i kyrkan för att hitta på roliga aktiviteter, lära oss om bibeln och fika tillsammans. Mellanstadiet ses kl 18-19.45 i kyrkan, där vi fikar, har en andakt och delar in oss i olika aktivitetsgrupper som exempelvis bakning, experiment och pyssel.


En fredag i månaden har låg- och mellanstadiet en gemensam samling, STORFREDAX. Då hittar vi på en större aktivitet som till exempel bowling, pulka eller simhall och ses mellan kl 17.30-19.30. För att få information om vilka tider och platser som gäller, skicka sms till Rebecca på 0701974711 eller maila rebecca@sollentunapingst.se så lägger hon in dig i sms-gruppen för Fredax. 

För att se schemat för vårens aktiviteter se kalendern på hemsidans förstasida.

Liten och stor

Välkommen till en träff för föräldralediga. Babysång, fika och gemenskap varannan tisdag 12.30- 14.30. Start 30 april. Ansvarig är Alma Johansson.