Matt 19:14 Je­sus sa­de: ”Låt bar­nen va­ra, och hind­ra dem in­te från att kom­ma hit till mig! Him­mel­ri­ket tillhör såda­na som de.”

PAUS

På grund av rådande pandemi är så är våra fysiska träffar för alla
barn inställda. Vi ser fram emot att kunna starta igång så fort det blir möjligt!
____________________________________________________

Barn

Välkommen till våra barnaktiviteter! Aktiviteterna är öppna för vem som helst, oavsett om man är medlem i vår kyrka eller inte.

Verkar något skoj är du och ditt barn välkomna hit för att hälsa på oss! Vill du veta mer om våra barnaktiviteter är du välkommen att kontakta Tine Christiansson på tine@sollentunapingst.se.

Barnkyrkan

Söndagar 11:00-12:30

Samtidigt som det är gudstjänst i kyrkan på söndagarna erbjuder vi Barnkyrkan för alla barn mellan 3 och 12 år. När det är familjegudstjänst i kyrkan är barnen med på mötet och då är det ingen barnkyrka.

Barnkyrkan är indelad i fyra åldersgrupper, 3-4 år, 5-6 år, 7-9 år samt 10-12 år.

En vanlig söndag i kyrkan ser ut så här:
När gudstjänsten börjar kl. 11:00 är alla barn med till en början. Efter en stund går barnen med sina ledare till sin åldersgrupp och har barnkyrka. Båda grupperna har undervisning om Bibelns berättelser, kombinerat med pyssel och aktivitet.

Äntligen fredá!

Äntligen fredá! träffas alla fredagar det inte är tacokväll kl. 18:30-20:00 och är speciellt för barn som går i åk 4,5 eller 6. Vi börjar med en gemensam samling för att sedan dela upp oss i terminens olika intressegrupper som Sport/Action, Pysselgruppen eller Kul i Kök.

Ibland har vi Äntligen Fredá! X-tra också, och då vi gör något annat tillsammans som att bada, bowla, se på film, mm.

Äntligen Fredá! håller till i cafevåningen / församlingsvåningen och du hittar dit genom att gå in i kyrkan via stora entrén på nedre plan för att sedan ta första till vänster in till församlingsvåningen.

Upptäckarklubben

Alla barn som är med i kyrkans verksamhet får en bibel det år de fyller 9. För de barn som vill lära sig mer om Bibeln är välkomna till Upptäckarklubben varannan onsdag där vi tillsammans lär oss spännande saker om Bibeln och har roligt tillsammans. Exakt upplägg varierar från termin till termin beroende på vilka barn som är med.