Matt 19:14 Je­sus sa­de: ”Låt bar­nen va­ra, och hind­ra dem in­te från att kom­ma hit till mig! Him­mel­ri­ket tillhör såda­na som de.”

BARN

Här nedan kan du hitta information om våra olika barnsamlingar. Vi har något för alla barn mellan 3-12 år.

Alla våra samlingar under veckan är öppna för de barn som vill kika in i sin respektive åldersgrupp. Klasskompisar och andra vänner är alltid välkomna!

Vill du veta mer om våra barnaktiviteter är du välkommen att kontakta vår barn- & familjepastor Evelina Liljegren på evelina@sollentunapingst.se.

SJUNG I SOLLENTUNA KIDS

Välkommen till Sjung i Sollentuna Kids – En barnkör med fokus på sångglädje och gemenskap!

I Sjung i Sollentuna Kids kommer du att få lära dig många nya sånger, vissa nyskrivna och vissa lite äldre.
Vi kommer också att jobba med enkla koreografier och danser till några av låtarna. Framförallt kommer vi att ha roligt tillsammans!

Vi tror att musiken har en unik möjlighet att skapa gemenskap och glädje oavsett ålder!

Körledare är Hanna Ekstedt mfl.

När? Tisdagar kl 17.00-18.00.
För vem? Alla barn som vill sjunga i åldrarna 9-12.

Startdatum: 12 september kl 17:00

Barnkyrkan

På söndagar kl 11.00, under gudstjänsten, finns Barnkyrkan för alla barn mellan 3-12 år. Ett tillfälle för barnen att ha sin egen samling samtidigt som gudstjänsten pågår en trappa upp. Välkommen!

Fredax

Häng med oss på fredagarna! Fredax är samlingar för barn i årskurs 1-6. Terminsstart 8 september. Det blir roliga kvällar för alla barnen. Mer information och schema finns på bilden nedan.

Fredax på Tacokvällar: Första fredagen i månaden är det Tacokvällar i kyrkan! Då är alla som brukar komma till Fredax istället välkomna på kyrkans Tacofredag där man får äta tacos tillsammans med hela kyrkfamiljen. Skriv upp i kalendern när det är Tacokväll! Tacokvällarna startar igång för terminen den 6 oktober!