1 Tim 4:12 Låt ingen se ner på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek, tro och renhet.

Ungdomar

I vår kyrka drömmer vi om att få vara en plats där ungdomar växer. I sin gemenskap med Gud, med varandra, i kreativitet och i engagemang för andra människor. Det innebär att allt vi vill göra för och tillsammans med ungdomar ska nå den drömmens syfte. Vi erbjuder en drogfri miljö där alla är välkomna. Ungdomssamlingarna är för dig som är 13-19 år.

Kommande datum:
29 dec-1 jan Nyårsfestivalen UNITE i Västerås mer info finns här.
14 jan Uppstart ENTER
25 jan Uppstart KONFA
v 9 Sportlovsläger i Trysil

 

Följ senaste infon via
instagram: @cafeenter
Snapchat: cafeenterstuna

Café Enter

Cafe Enter är namnet på ungdomsarbetet i Sollentuna Pingst. Vi som träffas går i åk 7 och uppåt, och det är på fredagskvällarna det händer! Vi ses vid kyrkans entré varje fredagskväll klockan 19.55. Höstterminen startar 21 aug.

Välkommen!

SOMMARLÄGER: Hampeveckan

Varje sommar åker vi tillsammans till ett sommarläger på Björkenäsgården, Odensbacken. Du som är 13-19 år är varmt välkommen att hänga med. Hampeveckan är v 27 måndag-söndag. Mer information hittar du på deras hemsida.

NYÅRSFESTIVALEN: UNITE

Vi firar nyår varje år på nyårsfestivalen UNITE i Västerås. Det är fantastiska dagar som brukar vara väldigt uppskattade av vårt ungdomsgäng. Du som är 13-19 år är varmt välkommen att hänga på.

SPORTLOVSLÄGER: Trysil v 9

På sportlovet åker vi skidor tillsammans. Lägret anordnas av Sollentuna Pingstkyrkas ungdomsverksamhet och riktar sig till dig som är mellan 13-19 år.

Under dagarna kommer det finnas mycket tid till skidåkning, men det kommer också finnas andra aktiviteter för dem som inte vill ut i backen. På kvällarna kommer vi ha samlingar och aktiviteter.

Lägret är alkohol- och drogfritt.

Vi kommer bo på en enskild lägergård som ligger ca 4 km från backen. Mellan gården och backen kommer vi transportera oss med Trysils egna skidbussar.

Vi har begränsat med platser så vi rekommenderar att anmäla sig så tidigt som möjligt om man vet att man vill med.

Anmäl dig här:

https://forms.gle/JrSwJeb5gVWNgtJN7

KONFA 21/22

För dig som börjar årskurs 8. Konfirmationen är en superbra möjlighet att träffa nya vänner, lära sig mer om Gud, kristen tro och livet. Vi träffas tisdagar kl 17.00-18.00 i Sollentuna Pingst. I slutet av vår-terminen kommer vi åka iväg på en spännande resa tillsammans.

UPPSTART HT
7 september 2021

KOSTNAD
Konfan i sig är gratis, vi bjuder på fika och alla deltagare får en bibel. Dock kommer det tillkomma en avgift på ca 1 800 kr för resan vi gör i slutet av vårterminen. Ingen ska behöva avstå resan pga ekonomi, behövs det så hjälper församlingen till och sponsrar.

Ungdomstipendium

Är du mellan 18-30 år och vill ut i världen och testa på mission? Funderar du på att delta i något missionsprojekt eller kanske på att gå en bibelskola med missionsinriktning? Då kan du söka vårt ungdomsstipendium! Varje år finns det 2 stipendier på 10 000 kr styck att söka.

“Länk till ansökningsformuläret kommer snart finnas här” 

Har du några frågor?

Välkommen att höra av dig till vår ungdomspastor.

Återkommer m info snart
070 197 47 13