1 Tim 4:12 Låt ingen se ner på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek, tro och renhet.

UNGDOM

I vår kyrka drömmer vi om att få vara en plats där ungdomar växer. I sin gemenskap med Gud, med varandra, i kreativitet och i engagemang för andra människor. Det innebär att allt vi vill göra för och tillsammans med ungdomar ska nå den drömmens syfte. Vi erbjuder en drogfri miljö där alla är välkomna. Ungdomssamlingarna är för dig som är 13-19 år.

Följ oss på Instagram för mer info!

K O N F A

VILL DU GÅ KONFA 24/25?

Konfa är ett tillfälle för dig som går i årskurs 8 eller 9 att få lära dig om kristen tro, träffa nya kompisar & hitta på roliga saker tillsammans med andra.

Vi träffas varje vecka på torsdagar kl 17:00 (Dag och tid kan ändras inför läsår 24/25)

Vi tror att det här kommer bli riktigt kul och hoppas du vill vara med! 

Startdatum: September 2024

Anmälan har än inte öppnat men du kan intresseanmäla dig till william@sollentunapingst.se

ENTER

Enter är namnet på ungdomsarbetet i Sollentuna Pingst. Vi som träffas går på högstadiet och gymnasiet, och det är på fredagkvällarna det händer! Vi ses vid kyrkans entré varje fredagkväll klockan 19.45.

ENTER WEEKEND

Varje höst åker vi iväg tillsammans på en helg fylld med aktiviteter och roligt häng! 2023 års helg var riktigt rolig. Stay tuned för information om vart vi åker under hösten 2024.

SOMMARLÄGER: HAMPEVECKAN

Varje sommar åker vi tillsammans till ett sommarläger på Björkenäsgården, Odensbacken som heter Hampeveckan. Du är välkommen att följa med från året du fyller 13 till året du fyller 19.

Anmälan öppnas under våren 2024.

Hemgrupp för ungdomar

19:00 på torsdagar ses vi för hemgrupper. Där hänger vi tillsammans, diskutera livet, tron & bibeln. Har du funderingar eller bara är intresserad av att lära dig mer? Då är hemgrupp en superbra samling för dig!

NYÅRSFESTIVALEN: UNITE

Vi firar nyår varje år på nyårsfestivalen UNITE i Västerås. Det är fantastiska dagar som brukar vara väldigt uppskattade av vårt ungdomsgäng. Du som är 13-19 år är varmt välkommen att hänga på!

Unga Vuxna Stipendium

Är du mellan 18-30 år och vill ut i världen och testa på mission? Funderar du på att delta i något missionsprojekt eller kanske på att gå en bibelskola med missionsinriktning? Då kan du söka vårt stipendium för unga vuxna! Varje år finns det 2 stipendier på 10 000 kr styck att söka.

Har du några frågor?

Välkommen att kontakta vår ungdomspastor William Karmitsa på 070 197 47 13 eller maila till william@sollentunapingst.se