1 Tim 4:12 Låt ingen se ner på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek, tro och renhet.

UNGDOM

I vår kyrka drömmer vi om att få vara en plats där ungdomar växer. I sin gemenskap med Gud, med varandra, i kreativitet och i engagemang för andra människor. Det innebär att allt vi vill göra för och tillsammans med ungdomar ska nå den drömmens syfte. Vi erbjuder en drogfri miljö där alla är välkomna. Ungdomssamlingarna är för dig som är 13-19 år.

Följ oss på Instagram för mer info!

S P O R T K O N F A

VILL DU GÅ SPORTKONFA 23/24?

Sportkonfa är ett tillfälle för dig som går i årskurs 8 att få lära dig om kristen tro, träffa nya kompisar & testa olika sporter tillsammans med andra. Under året kommer vi bland annat spela basket, träna kampsport, styrketräna och mycket mer. Här kan man vara med vare sig du idrottat mycket innan eller är sugen på att testa flera olika sporter.

Vi träffas varje vecka på torsdagar kl 17:00 och varannan vecka sportar vi. 

Vi tror att det här kommer bli riktigt kul och hoppas du vill vara med! 

Startdatum: 14 september kl 17:00

ENTER

Enter är namnet på ungdomsarbetet i Sollentuna Pingst. Vi som träffas går på högstadiet och gymnasiet, och det är på fredagkvällarna det händer! Vi ses vid kyrkans entré varje fredagkväll klockan 19.45.

ENTER WEEKEND

Varje höst åker vi iväg tillsammans på en helg fylld med aktiviteter och roligt häng! I år åker vi till Nyköping för att köra BODA-BORG den 6-8/10. Detta vill du inte missa!
Anmälan länkas nedan

https://linktr.ee/entersollentuna

SOMMARLÄGER: HAMPEVECKAN

Varje sommar åker vi tillsammans till ett sommarläger på Björkenäsgården, Odensbacken som heter Hampeveckan. Du är välkommen att följa med från året du fyller 13 till året du fyller 19.

Anmälan har tyvärr stängt för i år då platserna har fyllts!

ENTER PLUS

19:00 på torsdagar ses vi för Enter Plus också, för att diskutera livet, tron & bibeln. Har du funderingar eller bara är intresserad av att lära dig mer? Då är Enter Plus en superbra samling för dig!

NYÅRSFESTIVALEN: UNITE

Vi firar nyår varje år på nyårsfestivalen UNITE i Västerås. Det är fantastiska dagar som brukar vara väldigt uppskattade av vårt ungdomsgäng. Du som är 13-19 år är varmt välkommen att hänga på!

Unga Vuxna Stipendium

Är du mellan 18-30 år och vill ut i världen och testa på mission? Funderar du på att delta i något missionsprojekt eller kanske på att gå en bibelskola med missionsinriktning? Då kan du söka vårt ungdomsstipendium! Varje år finns det 2 stipendier på 10 000 kr styck att söka.

Har du några frågor?

Välkommen att kontakta vår ungdomspastor William Karmitsa på 070 197 47 13 eller maila till william@sollentunapingst.se