1 Tim 4:12 Låt ingen se ner på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek, tro och renhet.

Ungdomar

I vår kyrka drömmer vi om att få vara en plats där ungdomar växer. I sin gemenskap med Gud, med varandra, i kreativitet och i engagemang för andra människor. Det innebär att allt vi vill göra för och tillsammans med ungdomar ska nå den drömmens syfte. Vi erbjuder en drogfri miljö där alla är välkomna. Ungdomssamlingarna är för dig som är 13-19 år.

Kommande datum:
Hampeveckan v 27

 

Följ senaste infon via
instagram: @cafeenter
Snapchat: cafeenterstuna

Café Enter

Cafe Enter är namnet på ungdomsarbetet i Sollentuna Pingst. Vi som träffas går på högstadiet och gymnasiet, och det är på fredagskvällarna det händer! Vi ses vid kyrkans entré varje fredagskväll klockan 19.45.

Välkommen!

SOMMARLÄGER: Hampeveckan

Varje sommar åker vi tillsammans till ett sommarläger på Björkenäsgården, Odensbacken som heter Hampeveckan. Du är välkommen att följa med från året du fyller 13 till året du fyller 19.
Datum; 4-10 juli, vecka 27
Mer information hittar du på deras hemsida.
Anmäl dig nu!

NYÅRSFESTIVALEN: UNITE

Vi firar nyår varje år på nyårsfestivalen UNITE i Västerås. Det är fantastiska dagar som brukar vara väldigt uppskattade av vårt ungdomsgäng. Du som är 13-19 år är varmt välkommen att hänga på.

KONFA 21/22

För dig som börjar årskurs 8. Konfirmationen är en superbra möjlighet att träffa nya vänner, lära sig mer om Gud, kristen tro och livet. Vi träffas tisdagar kl 17.00-18.00 i Sollentuna Pingst.

KOSTNAD
Konfan i sig är gratis, vi bjuder på fika och alla deltagare får en bibel. Dock kommer det tillkomma en avgift på ca 1 800 kr för resan vi gör i slutet av vårterminen. Ingen ska behöva avstå resan pga ekonomi, behövs det så hjälper församlingen till och sponsrar.

Ungdomstipendium

Är du mellan 18-30 år och vill ut i världen och testa på mission? Funderar du på att delta i något missionsprojekt eller kanske på att gå en bibelskola med missionsinriktning? Då kan du söka vårt ungdomsstipendium! Varje år finns det 2 stipendier på 10 000 kr styck att söka.

“Länk till ansökningsformuläret kommer snart finnas här” 

Har du några frågor?

Välkommen att kontakta vår ungdomspastor William Karmitsa på 070 197 47 13 eller maila till william@sollentunapingst.se