1 Tim 4:12 Låt ingen se ner på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek, tro och renhet.

Ungdomar

I vår kyrka drömmer vi om att få vara en plats där ungdomar växer. I sin gemenskap med Gud, med varandra, i kreativitet och i engagemang för andra människor. Det innebär att allt vi vill göra för och tillsammans med ungdomar ska nå den drömmens syfte. Vi erbjuder en drogfri miljö där alla är välkomna. Ungdomssamlingarna är för dig som är 13-19 år.

Följ senaste infon via
instagram: @entersollentuna
Snapchat: cafeenterstuna

ENTER & ENTER PLUS

Enter är namnet på ungdomsarbetet i Sollentuna Pingst. Vi som träffas går på högstadiet och gymnasiet, och det är på fredagkvällarna det händer! Vi ses vid kyrkans entré varje fredagkväll klockan 19.45.

På torsdagar kl 18:30 ses vi för Enter Plus också, för att diskutera livet, tron & bibeln. Har du funderingar eller bara är intresserad av att lära dig mer? Då är Enter Plus en superbra samling för dig!

Välkommen!

ENTER WEEKEND

Varje höst åker vi iväg tillsammans på en helg fylld med aktiviteter och roligt häng!

NYÅRSFESTIVALEN: UNITE

Vi firar nyår varje år på nyårsfestivalen UNITE i Västerås. Det är fantastiska dagar som brukar vara väldigt uppskattade av vårt ungdomsgäng. Du som är 13-19 år är varmt välkommen att hänga på!

SPORTLOVSLÄGER

Under sportlovet 2023 kommer vi åka till Trysil. Mer info och anmälan hittar du här!

SOMMARLÄGER: HAMPE

Varje sommar åker vi tillsammans till ett sommarläger på Björkenäsgården, Odensbacken som heter Hampeveckan. Du är välkommen att följa med från året du fyller 13 till året du fyller 19.

Anmälan kommer under våren!

KONFA

Tyvärr så har vi ingen konfa det här läsåret, men vi ser mycket fram emot Konfa 23/24!

För dig som börjar årskurs 8. Konfirmationen är en superbra möjlighet att träffa nya vänner, lära sig mer om Gud, kristen tro och livet. Går du i 9:an och har inte gått konfa än så är det inte försent! Du får såklart också hänga med.

Kostnad
Konfan i sig är gratis, vi bjuder på fika och alla deltagare får en bibel. Dock kommer det tillkomma en avgift på ca 1 800 kr för resan vi gör i slutet av vårterminen. Ingen ska behöva avstå resan pga ekonomi, behövs det så hjälper församlingen till och sponsrar.

Ungdomstipendium

Är du mellan 18-30 år och vill ut i världen och testa på mission? Funderar du på att delta i något missionsprojekt eller kanske på att gå en bibelskola med missionsinriktning? Då kan du söka vårt ungdomsstipendium! Varje år finns det 2 stipendier på 10 000 kr styck att söka.

“Länk till ansökningsformuläret kommer snart finnas här”

Har du några frågor?

Välkommen att kontakta vår ungdomspastor William Karmitsa på 070 197 47 13 eller maila till william@sollentunapingst.se