1 Tim 4:12 Låt ingen se ner på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek, tro och renhet.

Ungdomar

I vår kyrka drömmer vi om att få vara en plats där ungdomar växer. I sin gemenskap med Gud, med varandra, i kreativitet och i engagemang för andra människor. Det innebär att allt vi vill göra för och tillsammans med ungdomar ska nå den drömmens syfte. Vi erbjuder en drogfri miljö där alla är välkomna. Ungdomssamlingarna är för dig som är 13-19 år.

Följ senaste infon via
instagram: @entersollentuna
Snapchat: cafeenterstuna

Café Enter

Cafe Enter är namnet på ungdomsarbetet i Sollentuna Pingst. Vi som träffas går på högstadiet och gymnasiet, och det är på fredagskvällarna det händer! Vi ses vid kyrkans entré varje fredagskväll klockan 19.45.

Välkommen!

Enter Weekend

Den 23-25 september åker ungdomarna iväg på Enter Weekend. Det blir en hel helg fylld med roliga aktiviteter och gemenskap. B.la så besöker vi Boda Borg.

Kl 18:00 på fredagen åker vi iväg till Nyköping och kommer hem igen kl 11:00 på söndagen.

Kostnaden för att få följa med på detta är 350 kr.

Anmäl dig via detta formulär https://forms.gle/LFnz6ZnBPyMirbdu6

SOMMARLÄGER: Hampeveckan

Varje sommar åker vi tillsammans till ett sommarläger på Björkenäsgården, Odensbacken som heter Hampeveckan. Du är välkommen att följa med från året du fyller 13 till året du fyller 19.

Vi ser mycket fram emot nästa år!

NYÅRSFESTIVALEN: UNITE

Vi firar nyår varje år på nyårsfestivalen UNITE i Västerås. Det är fantastiska dagar som brukar vara väldigt uppskattade av vårt ungdomsgäng. Du som är 13-19 år är varmt välkommen att hänga på.

Redan fredagen den 14 oktober kan du hänga med på PRE:unite i Västerås där vi under en kväll får prova på UNITE tillsammans.

KONFA

Tyvärr så har vi ingen konfa det här läsåret, men vi ser mycket fram emot Konfa 23/24!

För dig som börjar årskurs 8. Konfirmationen är en superbra möjlighet att träffa nya vänner, lära sig mer om Gud, kristen tro och livet. Går du i 9:an och har inte gått konfa än så är det inte försent! Du får såklart också hänga med.

Kostnad
Konfan i sig är gratis, vi bjuder på fika och alla deltagare får en bibel. Dock kommer det tillkomma en avgift på ca 1 800 kr för resan vi gör i slutet av vårterminen. Ingen ska behöva avstå resan pga ekonomi, behövs det så hjälper församlingen till och sponsrar.

Ungdomstipendium

Är du mellan 18-30 år och vill ut i världen och testa på mission? Funderar du på att delta i något missionsprojekt eller kanske på att gå en bibelskola med missionsinriktning? Då kan du söka vårt ungdomsstipendium! Varje år finns det 2 stipendier på 10 000 kr styck att söka.

“Länk till ansökningsformuläret kommer snart finnas här” 

Har du några frågor?

Välkommen att kontakta vår ungdomspastor William Karmitsa på 070 197 47 13 eller maila till william@sollentunapingst.se